10 DAGEN VRIJBLIJVEND SPORTEN EN BEGELEIDING

Medisch Fitness De Keizer

biedt behandelingsmethoden voor diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Een blijvende vermindering of verdwijning van klachten wordt veelal bereikt door een persoonlijk, goed onderbouwd, motiverend en langlopend bewegingsprogramma.

Klachtenpatroon

Medisch Fitness gaat uit van het individuele. Op die basis wordt gewerkt met een specifieke training. Deze training is medisch verantwoord en speelt in op het klachtenpatroon.

Doelstelling

Medisch Fitness heeft steeds tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van de algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long conditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het verbeteren van zelfvertrouwen, humeur, stressbeheersing en self management, komen binnen bereik van iedereen.

Samenwerking

Medisch Fitness wordt steeds gegeven door een sportinstructeur die, indien nodig, verbonden is met de fysiotherapeut, logopediste, osteopaat, oefentherapie Cesar en podoloog. In die gevallen waarin een voedingsadvies noodzakelijk kan zijn, wordt de hulp van een voedingsdeskundigeingeroepen. in die gevallen waarin een voedingsadvies noodzakelijk kan zijn kunt u terecht bij Janny Barents.

Begeleiding

Medisch Fitness De Keizer onderscheidt zich door persoonlijke en deskundige begeleiding van alle niveaus. Zowel revalideren en het verbeteren en behouden van uw algehele lichaamsconditie behoren tot de mogelijkheden. De klant heeft vaak een bepaald doel. Onze taak hierin is het samenstellen van een verantwoord plan/schema, zodat het doel ook daadwerkelijk wordt nagestreefd of behaald wordt en het daarna ook kan worden behouden.

DE TEAM LEDEN

Janny Barents          Rob Strijbos

Janny Barents

Mijn naam is Janny Barents en zit al ruim 24 jaar in de fitnessbranche. Sinds 1999 run ik mijn eigen fitnesscentrum. Van kleins af aan heb ik al een passie voor sport dat werd getriggerd op de middelbare school door de gymlessen.

Van mijn hobby mijn beroep maken is wat ik wilde! En tot op de dag van vandaag geniet ik hier nog steeds van.

Na de middelbare school was het dan ook de bedoeling om naar het CIOS te gaan, maar uiteindelijk besloot ik om me te scholen via AFN (AALO) om me specifiek te richten op (medisch) fitness / personal trainer/ voedingsdeskundige. Ik werkte in die tijd al een aantal uren per week bij een sportschool en gaf daar diverse groepslessen (aerobics / stepaerobic) in de week.

Op mijn 16e ben ik zelf begonnen met krachttraining / bodybuilding wat resulteerde in diverse nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau. Ik leerde hiervan hoe je een lichaam in optimale conditie kunt krijgen en houden. Deze ervaring heb ik dan ook vertaald naar eigen op maat gemaakte programma’s die mensen met en zonder ervaring naar maximaal resultaat brengen.

In de daaropvolgende jaren heb ik me dan ook kunnen ontwikkelen in het fitness vak, maar ook in voeding en gezondheid.

KLAAR OM MET ONS DE UITDAGING AAN TE GAAN