10 DAGEN VRIJBLIJVEND SPORTEN EN BEGELEIDING

Medisch Fitness De Keizer

biedt behandelingsmethoden voor diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Een blijvende vermindering of verdwijning van klachten wordt veelal bereikt door een persoonlijk, goed onderbouwd, motiverend en langlopend bewegingsprogramma.

Klachtenpatroon

Medisch Fitness gaat uit van het individuele. Op die basis wordt gewerkt met een specifieke training. Deze training is medisch verantwoord en speelt in op het klachtenpatroon.

Doelstelling

Medisch Fitness heeft steeds tot doel de gezondheid van de deelnemer te herstellen, te bevorderen en te onderhouden. Het verbeteren van de algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart/long conditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het verbeteren van zelfvertrouwen, humeur, stressbeheersing en self management, komen binnen bereik van iedereen.

Samenwerking

Medisch Fitness wordt steeds gegeven door een sportinstructeur die, indien nodig, verbonden is met de fysiotherapeut, logopediste, osteopaat, oefentherapie Cesar en podoloog. In die gevallen waarin een voedingsadvies noodzakelijk kan zijn, wordt de hulp van een voedingsdeskundigeingeroepen. in die gevallen waarin een voedingsadvies noodzakelijk kan zijn kunt u terecht bij Janny Barents.

Begeleiding

Medisch Fitness De Keizer onderscheidt zich door persoonlijke en deskundige begeleiding van alle niveaus. Zowel revalideren en het verbeteren en behouden van uw algehele lichaamsconditie behoren tot de mogelijkheden. De klant heeft vaak een bepaald doel. Onze taak hierin is het samenstellen van een verantwoord plan/schema, zodat het doel ook daadwerkelijk wordt nagestreefd of behaald wordt en het daarna ook kan worden behouden.

DE TEAM LEDEN

Janny Barents          Rob Strijbos          Bowie Janssen

Janny Barents

Mijn naam is Janny Barents en zit al ruim 24 jaar in de fitnessbranche. Sinds 1999 run ik mijn eigen fitnesscentrum. Van kleins af aan heb ik al een passie voor sport dat werd getriggerd op de middelbare school door de gymlessen.

Van mijn hobby mijn beroep maken is wat ik wilde! En tot op de dag van vandaag geniet ik hier nog steeds van.

Na de middelbare school was het dan ook de bedoeling om naar het CIOS te gaan, maar uiteindelijk besloot ik om me te scholen via AFN (AALO) om me specifiek te richten op (medisch) fitness / personal trainer/ voedingsdeskundige. Ik werkte in die tijd al een aantal uren per week bij een sportschool en gaf daar diverse groepslessen (aerobics / stepaerobic) in de week.

Op mijn 16e ben ik zelf begonnen met krachttraining / bodybuilding wat resulteerde in diverse nationale en internationale wedstrijden op hoog niveau. Ik leerde hiervan hoe je een lichaam in optimale conditie kunt krijgen en houden. Deze ervaring heb ik dan ook vertaald naar eigen op maat gemaakte programma’s die mensen met en zonder ervaring naar maximaal resultaat brengen.

In de daaropvolgende jaren heb ik me dan ook kunnen ontwikkelen in het fitness vak, maar ook in voeding en gezondheid.

Rob Strijbos

Ik ben Rob Strijbosh 65 jaar en kom uit Venray. Sporten is mijn passie. Kom snel kennis met me maken tijdens een work-out of gewoon onder het genot van een kopje koffie! Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat je in een plezierige omgeving kunt sporten en je professioneel wordt begeleid!

Bowie Janssen

Mijn naam is Bowie Janssen en ik vertel u graag meer over Medisch Fitness De keizer. Ik vervul in dit centrum de functie als coördinator.

Van jongs af aan ben ik bezig met sport. Met een sportschool praktisch in de achtertuin kon dat ook niet anders. Inmiddels ben ik ruim 17 jaar aan de slag in deze branche waarvan 12 jaar samen met Janny Barents.

Door dit concept en de faciliteiten die wij aanbieden naast het sporten zelf, hebben wij leden in alle leeftijdscategorieën. Zij sporten met begeleiding, individueel of in groepsverband in een prettige omgeving.

Wilt u verantwoord aan de slag om wat kilo’s kwijt te raken, wilt u gewoon fitter worden of aan de slag met die vervelende blessure, geen vraag is voor mij te gek, ik zorg dat u uw doelstelling behaald.

Graag leid ik u rond door dit centrum om kennis te maken met wat dit centrum nou juist zo uniek maakt. Kwaliteit staat bij mij en Medisch Fitness De Keizer hoog in het vaandel

KLAAR OM MET ONS DE UITDAGING AAN TE GAAN